Finalitzen les obres de les pistes poliesportives de la Cala

L'Ajuntament condicionarà la zona confrontant amb bancs, papereres i amb la poda de l'arbrat

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, juntament amb el regidor d'Esport, José Ramón Uclés, han signat hui la finalització de les obres de les pistes poliesportives de la Cala, realitzades durant aquests mesos per l'empresa Sygma Infraestructuras. Aquesta actuació ha tingut un cost de 59.969,54 euros que han estat subvencionats per la Diputació Provincial d'Alacant.

 

Aquesta zona esportiva nova romandrà tancada encara un temps, mentre que l'Ajuntament condiciona les zones confrontants amb la col·locació de bancs i papereres. També, el Servei de manteniment de jardineria procedirà a la poda dels arbres.

 

Les pistes poliesportives s'han construït amb una base d'aglomerat asfàltic, un material que proporciona més durabilitat que el formigó i una major flexibilitat. A més, evita les juntes de dilatació. La pista és multiesport i compta amb porteries i cistelles.

 

Per al regidor d'Esports «aquestes pistes seran un lloc d'esplai per als veïns de la Vila i, per tant, no només són importants les pistes en si, sinó l'entorn; i per això anem a condicionar-lo perquè puguen gaudir-les veïns i visitants».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 03 de Maig de 2017