La Regidoria de Serveis Tècnics inicia la instal·lació de l'empedrat del pati interior del Mercat central

La durada de les obres serà de 15 dies i no ocasionarà cap molèstia ni per als comerciants ni per als usuaris d'aquestes instal·lacions

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Serveis Tècnics de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha començat les obres d'instal·lació de l'empedrat del pati interior del Mercat central de municipi. En aquest lloc la superfície era d’arena i feia l’efecte de brut a terra; a més, en èpoques de pluja causava incomoditats per als vianants. A més a més, encara que estiguera tapat sempre havia humitats molt difícils d'eliminar.

 

La durada de les obres serà de 15 dies i no ocasionarà cap molèstia ni per als comerciants i per als veïns i veïnes del municipi que van a comprar al recinte. Les obres es realitzaran íntegrament pel personal de la Regidoria de Serveis Tècnics.

 

Per a Pascal Amigo, regidor de l'àrea, «era molt important escometre aquesta obra al Mercat central, ja que és un lloc molt transitat i que requereix que el terra estiga en el millor estat. Des de la Regidoria estem fent grans esforços per anar realitzant aquest tipus d'obres que milloren la imatge del municipi», ha conclòs el regidor.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 05 de Maig de 2017