La competició de vòlei platja 'Lover Cup Beach Volley' arriba a la Vila Joiosa

El termini d'inscripció finalitzarà el pròxim 12 de maig i la competició es desenvoluparà els dies 19, 20 i 21 d'aquest mateix mes

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La 2a edició del campionat de vòlei platja «Lover Cup Beach Volley» arribarà a la Vila Joiosa els dies 19, 20 i 21 de maig. No obstant això, totes les persones que vulguen participar en aquesta competició tindran només fins al dia 12 de maig per a poder inscriure’s

 

La platja Centre de la Vila Joiosa serà l'escenari on durant aquests tres dies tindrà lloc el campionat en tots els nivells. Les categories seran 4x4 i 2x2 mixt i 2x2 masculí i 2x2 femení. Els partits començaran cap a les 9 del matí i finalitzaran a les 19.30 hores.

 

A més de la competició, tant dissabte com diumenge, a partir de les 12.00 hores hi haurà jocs per a tots els públics i dissabte a les 22.00 hores tindrà lloc una festa oberta a tots els participants i veïns i veïnes de la Vila Joiosa amb Siempre Maxi, que a més inclourà classes de bachata i animació.

 

La primera edició de la «Lover Cup Beach Volley» va tenir lloc l'any passat a la Manga del Mar Menor a Múrcia i va congregar esportistes aficionats amants del vòlei platja.

 

Per a José Ramón Uclés, regidor d'Esports, «convide tots els amants del vòlei platja a participar en aquesta competició, perquè serà un campionat amb un alt nivell, tot i ser amateur».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 09 de Maig de 2017