Creu Roja i Benestar Social ajuden aturats de llarga durada a trobar una ocupació a través de la formació

Aquesta iniciativa permetrà ampliar les possibilitats d'accés al mercat de treball i formar 20 persones en una professió específica demanada a la localitat

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Creu Roja La Vila Joiosa, a través del Pla d'ocupació, dóna suport a aquelles persones amb més dificultats i barreres per accedir al mercat laboral. Per això, ha posat en marxa el curs de caixer -a i reposador -a de supermercat i grans superfícies, que permetrà ajudar a trobar faena a 20 persones desocupades a la Vila Joiosa.

 

Aquesta iniciativa, impulsada amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social, permet que persones en dificultat tinguen l'oportunitat de formar-se en sectors en auge a la seua localitat i realitzar pràctiques no laborals en empreses de la zona, el que aconsegueix donar-se a conèixer en l’empresa i tenir una eixida laboral.

 

Les actuacions del Pla d'ocupació de Creu Roja estan dirigides a donar suport a les persones en el seu camí cap a l'ocupació, des de l'orientació a la recerca de faena fins a la mateixa inserció laboral, passant per accions formatives en competències que els permetein treballar en un sector determinat.

 

Podran accedir a aquest curs totes les persones entre 18 i 65 anys que no disposen d’experiència laboral en aquesta activitat. Per a inscripcions cal adreçar-se a Creu Roja La Vila Joiosa (carrer Constitució, 44) o trucar per telèfon 965 895 876.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Setembre de 2017