S'obri el termini d'inscripció al Programa Municipal d'Esports d'hivern

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha obert el termini d'inscripció al Programa Municipal d'Esports d'hivern 2017-2018. La Regidoria ofereix un any més un programa d'activitats complet destinats a tots els públics.

 

L'ampli programa d'activitats ha preparat per als adults: circuit d'entrenament, gimnàstica terapèutica, ioga, aero-zumba, aero-fit i pilates. A més, destinada a la tercera edat, s'impartirà gimnàstica de manteniment a la Llar del Pensionista en torns masculins, femenins i mixtos.

 

El programa infantil ofereix activitats multiesportives, patinatge, taekwondo, karate, gimnàstica rítmica, futbol sala i ball; i, en diferents nivells, s'oferta rugbi, handbol i bàsquet. Com a novetat aquest any es realitzaran a la Cala multiesport i bàsquet.

 

El termini d'inscripció per a les activitats ja està obert i per apuntar-se caldrà acudir a la Regidoria d'Esports (poliesportiu Marta Baldó) en horari de matí de 09.00 a 14.00 hores i de vesprada de 17.00 a 20.00 hores, també es poden inscriure per correu electrònic en vilajoiosa@serviciosdeportivos.es.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 de Setembre de 2017