Torna 'La Vila en curt' amb una sessió dedicada a l'animació

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Cultura de la Vila Joiosa inicia demà una nova edició del projecte «La Vila en curt» amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura. La tercera edició d'aquest projecte es desenvoluparà demà dimarts 26 i el dimarts 3 d'octubre a l'Auditori del Centre Social.

 

La sessió de demà, a les 19.00 hores, estarà dedicada a l'animació; en aquesta es projectaran els curts: El Criptozoólogo de Vicente Mallols; Honorio, 2 minutos de sol de Paqui Ramírez i Paco Gisbert; Via tango d'Adriana Navarro; Dent de Lleó de Jorge Bellver; The Right Way d'Emilio Yebra; El Fin d'Alex Cervantes i Diana Rodríguez; Bottle Batlle de Maria Pulido, i OA de Jaume Maestro.

 

Les projeccions comptaran amb la presència de Vicente Mallols, director del curt El Criptozoólogo, que va ser preseleccionat per als premis Goya. Vicente Mallols és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de València, va començar el seu camí dins el món professional de l'animació com a animador stop motion en la sèrie Caracolímpicos. Actualment, és director d'una sèrie d'animació stop motion titulada El Diario de Bita y Cora, també de la productora TV ON Producciones.

 

La segona jornada de curts serà el 3 d'octubre a les 19.00 hores i està dedicada a la ficció. S'hi projectaran: Clarke's Third Law de Javier Valenzuela; Piva de Jaume Quiles; Casitas de Javier Marco; Turno de Noche de Víctor Palacios; Lucrecia d'Eva Marín; Aburrimiento de Gabriel Ochoa i Apolo 81 d'Óscar Bernacer.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 de Setembre de 2017