El director general d'Esport visita la Vila Joiosa

Josep Miquel Moya Torres mostra el seu suport al Club de Rugbi La Vila i el Club Nàutic La Vila i estudia possibles accions de suport a tots dos clubs

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El director general d'Esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya Torres, s'ha reunit aquest matí a l'Ajuntament de la Vila Joiosa per tractar diferents temes sobre l'esport viler. A la cita han acudit el regidor d'Esports, José Ramón Uclés, l'alcalde, Andreu Verdú, el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis, i tècnics municipals.

 

La reunió, que s'ha dividit en dues parts, ha començat amb una trobada amb els directius del Club de Rugbi La Vila. La Regidoria va sol·licitar aquesta cita per col·laborar i coordinar amb els responsables del Consell possibles mesures d'ajuda al club. Josep Miquel Moya ha exposat als assistents el pla d'ajudes a clubs d'elit que ha posat en marxa la Generalitat i al qual podrà acollir-se el rugbi viler com a equip de primer nivell a la regió.

 

Després d'aquesta cita, s'han unit a la reunió de treball els responsables del Club Nàutic la Vila per tractar les possibles accions que es poden realitzar de manera conjunta amb el Consell per posar en valor l'Escola de la mar de la Vila.

 

«Voldria agrair a Josep Miquel Moya Torres que haja respost a la sol·licitud d'aquest Ajuntament i ens haja visitat per conèixer de primera mà l'estat de l'esport viler i oferir-nos la seua ajuda per fomentar alguns dels nostres millors clubs, com són el Club de Rugbi i el Club Nàutic» ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports de la Vila Joiosa.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 28 de Setembre de 2017