L'Ermita celebra aquest diumenge la 3a Cursa Popular

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa organitza el pròxim diumenge 1 d'octubre a les 10 hores, amb motiu de les festes patronals de Sant Miquel, la 3a Cursa Popular Ermita Sant Antoni de la Vila Joiosa.

 

L'organització tècnica de la cursa estarà a càrrec de l'empresa Grup Brotons, que ofereix la possibilitat de realitzar un circuit d’una volta de 5 km o de dos voltes de 10 km. Aquesta cursa forma part del circuit provincial de carreres «Costa Blanca Running 2017» (www.costablancarunning.com).

 

Aquesta prova ofereix categories amb trofeus i regals als tres millors masculins i femenins i, a més, realitzarà diferents curses infantils per edats. La prova compta amb totes les necessitats de seguretat i d’assegurança de responsabilitat civil, així com d'assegurança per participant. Les inscripcions estan disponibles per internet fins aquest dijous a les 23.59 hores a www.grupobrotons.es i físicament el dia de la prova fins a mitja hora abans de la sortida.

 

Tots els corredors rebran una samarreta commemorativa i medalla, així com begudes i fruita en meta. S'espera una participació de 300 corredors i 100 xiquets.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 28 de Setembre de 2017