La Vila acull la conferència 'Sport Talent: l'aventura dels herois de l'esport' dedicada a docents, educadors i pares

Aquesta xarrada s'emmarca dins d'un programa, impulsat per la Diputació d'Alacant, per a incentivar les bones pràctiques i les actuacions d'èxit en l'esport

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L’Asociación Motivación y Valores Positivos a través del Deporte (www.mvpsport.es), en col·laboració amb l'àrea d'Esports de la Diputació d'Alacant, ha creat la campanya «Sport Talent: l'aventura dels herois de l'esport», per d'impulsar una nova cultura esportiva basada en valors positius i hàbits de vida saludable.

 

La campanya, que arribarà a la Vila Joiosa el pròxim dia 13 d'octubre, pretén oferir recursos i estratègies innovadores a esportistes, famílies, entrenadors, docents d'EF i dirigents esportius per afavorir el desenvolupament del talent esportiu i la formació en habilitats socials i emocionals.

 

L'auditori de la Llar del Pensionista acollirà el divendres 13 d'octubre a les 20.00 hores una de les conferències d'aquesta campanya: «Sport Talent: l'aventura dels herois de l'esport», dirigida a educadors, docents, estudiants de grau, famílies, agents socials i qualsevol persona interessada en l'educació.

 

Com a eix principal de la jornada, s'aprofundirà en el Model de l'aventura de l'heroi, el Model de responsabilitat personal i social i el Model Mindfulness en l'esport.

 

A més, es presentarà el programa de formació en línia gratuït «Sport Talent: l'aventura dels herois de l'esport», que es durà a terme des de la plataforma www.laaventuradelheroe.es en què es complementaran noves dinàmiques i recursos pràctics, així com un assessorament continu. L'assistència a la conferència és lliure fins completar l'aforament de la sala.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 d’Octubre de 2017