Finalitzen les obres dels depòsits de Rodacucos

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El regidor d'Aigües, Pedro Alemany, i l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, han visitat hui els depòsits d'aigua potable de Rodacucos on s'ha realitzat una obra de substitució dels vells depòsits per un de nou. El projecte, amb un cost de 1.809.879,70 euros, ha estat sufragat per Hidraqua.

 

L'obra ha consistit en la demolició dels antics depòsits que tenien una antiguitat de 50 i 70 anys i es trobaven molt deteriorats, i la seua substitució per un depòsit amb dos vasos amb capacitat de 4.000 metres cúbics; aquesta única infraestructura facilitarà les possibles reparacions o neteges, en poder aïllar un got d'un altre.

 

A més, s'han realitzat treballs de renovació de les conduccions i vàlvules d'entrada i sortida; renovació de l'estació d'impulsió al dipòsit Damunt l'Horta; reordenació de les preses de subministrament d'aigua del sistema del Consorci i s'han instal·lat sistemes de cloració i telecontrol.

 

La parcel·la s'ha reurbanitzat i s'ha disposat de major superfície per l'apilament de materials i previsió de futures actuacions. També s'ha actuat sobre els camins del voltant per millorar l'accessibilitat a la zona.

 

«La posada en marxa d'aquests dipòsits era una obra necessària per a la ciutat que permetrà abastir d'aigua els vilers i turistes sense problemes amb uns depòsits modernitzats i totalment equipats» ha comentat Pedro Alemany, regidor de Medi Ambient

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 03 d’Octubre de 2017