'Chefs', humor i gastronomia al Teatre Auditori la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'humor i la gastronomia s'uniran el pròxim diumenge 15 d'octubre en l'obra de teatre Chefs, de Producciones Yllana, que acull el Teatre Auditori de la Vila Joiosa a les 19.00 hores.

 

Chefs és una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia. La història se centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i que ha de confiar en un absurd equip de cuiners per crear una recepta espectacular i nova, i així mantenir les estrelles del seu restaurant.

 

Al costat de la història, l'obra fa un recorregut per les diferents facetes del món de la cuina, com ara la relació de les persones amb els aliments que ingereixen, els animals que els alimenten, les diferents cuines i sabors del món. La representació mostra l'ego i la competició entre els cuiners més cèlebres amb moltes dosis d'humor.

 

L'obra està dirigida per David Ottone i Fidel Fernández. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Auditori per un preu de 8 euros; l'entrada reduïda té un cost de 2,75 euros.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 d’Octubre de 2017