La Vila estudia adherir-se al Pla Edificant per a la construcció del CEIP Dr. Esquerdo i l'IES Marcos Zaragoza

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i la regidora d'Educació, M. de los Ángeles Gualde, han acudit aquest matí a la reunió organitzada pel Consell per a explicar el Pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius, Edificant. El consistori estudiarà l’adhesió per a la construcció del CEIP Doctor Esquerdo i l'IES Marcos Zaragoza.

 

Edificant és un pla impulsat per la Generalitat per completar el mapa d'infraestructures educatives. Per a això es signaran convenis amb els ajuntaments per construir o reformar els col·legis i instituts. El consistori serà l'encarregat, un cop adherit al Pla, de realitzar els projectes i executar les obres que seran costejades pel Consell.

 

«A la Vila portem anys reclamant noves infraestructures educatives, en l'actualitat el CEIP Gasparot ja ha iniciat el procés i està a punt de ser licitat per la qual cosa incloure en aquest pla retardaria la seva licitació; però tant l’Esquerdo com el Marcos Zaragoza també són imprescindibles. Per això estudiarem aquest nou pla per a poder realitzar nosaltres l'obra, el que escurçarà temps de burocràcia. Un cop es publique de manera definitiva el Decret llei corresponent veurem si complim amb tots els requisits i iniciarem el procés» "ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la localitat.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 d’Octubre de 2017