La Vila Joiosa avança en la renovació dels parcs infantils

A les tasques d'adequació del mobiliari infantil se suma la instal•lació de pictogrames que afavoreixen la inclusió en el joc de menors amb autisme

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de l'àrea de Parcs i Jardins, dirigida per l'edil Kiko Carreres, està duent a terme les obres de renovació del mobiliari de joc infantil de diversos parcs de la Vila Joiosa. Les primeres actuacions se centren en les zones de joc situades en l'avinguda Marina Baixa, núm. 1, avinguda Pianista Gonzalo Soriano, núm. 9 i en la plaça Catedràtic Eduardo Soler, del barri del Pati Fosc, el qual és el primer que ha acollit les obres de renovació, ja pràcticament finalitzades.

 

Les actuacions en els jocs infantils han consistit en l'alçament i substitució del cautxú existent, la restauració i substitució de peces i panells deteriorats, tasques d'escatat i pintura, així com l’ajustament de caragols i taps del mobiliari. A més, s'estan aprofitant aquestes tasques per a instal·lar en el mobiliari infantil pictogrames que afavorisquen la inclusió en el joc de menors amb autisme

 

“L'ús continuat dels gronxadors i altres jocs infantils ha produït un desgast important del mobiliari que, unit al vandalisme, ha fet que diversos dels parcs de la nostra ciutat es troben deteriorats; la qual cosa fa necessària una renovació urgent per a equiparar la diversió dels xiquets i xiquetes a la seua seguretat”, explicava l'edil de Parcs i Jardins, Kiko Carreres. En aquest sentit, Carreres va anunciar que el personal de la Regidoria que regenta està realitzant un estudi de totes les zones de joc infantil de la Vila per a, una vegada finalitzades aquestes primeres tasques de restauració, s'estenguen a altres parcs de la Vila.

 

Les tasques d'adequació de les zones de joc es traslladaran la setmana vinent al parc de l'avinguda Pianista Gonzalo Soriano, en el qual se situa el Jardí Botànic de la Vila, per a posteriorment finalitzar amb la renovació del parc situat en l'avinguda Marina Baixa, núm. 1. S'espera que la renovació del mobiliari de joc infantil dels tres parcs finalitze en les pròximes 2 setmanes.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 04 de Maig de 2021