La Vila Joiosa organitza una neteja mediambiental de la platja del Torres amb motiu del Dia Mundial dels Oceans

L'objectiu és visibilitzar la contaminació dels nostres mars a conseqüència de l'ús de plàstics i altres materials nocius per al medi ambient en el nostre dia a dia

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Amb motiu del Dia Mundial dels Oceans, més de 100 organitzacions nacionals s'han organitzat per a realitzar 54 accions de neteja en 31 províncies de tota Espanya, i la Vila Joiosa és una d'aquestes. Amb l'objectiu de visibilitzar la contaminació dels nostres mars, oceans, rius i llacs, especialment a conseqüència de l'ús (i abús) de plàstics en el nostre dia a dia, es durà a terme una jornada de recuperació ambiental.

 

A la Vila Joiosa, la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila i la Confraria de Pescadors del municipi són entitats col·laboradores d'aquesta acció ecologista organitzada per WWF Alacant i Actuamos Marina Baixa, col·lectius conscienciats amb la deterioració ecològica del nostre entorn més pròxim, que s'han unit a la campanya “La cara invisible del planeta” per a conscienciar la ciutadania i actuar en la recuperació de l'entorn mediambiental.

 

Per a això han organitzat una neteja mediambiental a la platja del Torres com a part de l'acció que té lloc en l’àmbit nacional. La cita és el dissabte 12 de juny de 2021 de 9.00 a 13.00 hores i el punt de trobada és en el passeig de la platja del Torres. “Pensem que molta gent xicoteta, en llocs xicotets, fent coses xicotetes, pot traduir-se en una gran acció en favor del nostre planeta”, diu l'edil de Medi Ambient de la Vila Joiosa, José Carlos Gil.

 

Si vols participar en aquesta acció ecologista i formar part de la jornada “La cara invisible del planeta”, pots inscriure't a través del codi QR del cartell o inscrivint-te a través del següent enllaç: https://www.initiativesoceanes.org/es/collecte/17038

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 de Juny de 2021