La regidoria de Joventut organitza ‘la BATNOCHE’, activitats nocturnes en la naturalesa.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
La regidoria de Joventut organitza ‘la BATNOCHE’, activitats nocturnes en la naturalesa
 
L'activitat es realitzarà el 13 i 14 d'agost en L‘Aula de la Natura del Pantà.
 
La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha desenvolupat una sèrie d'activitats com a alternatives d'oci nocturn en l'entorn natural del pantà,( Fauna i Estreles), denominada “la BATNOCHE”
 
L'objectiu de l'activitat és acostar la naturalesa a la joventut mitjançant l'observació nocturna del comportament de diversos ocells, així com de la fauna crepuscular que es dona aqueixa nit i la pluja d'estreles més coneguda com a “Llàgrimes de Sant Lorenzo”. Les xarrades es desenvoluparan el 13 d'agost, exclusiva per a famílies amb menors fins a 12 anys, des de les 19.00 h. fins a la 23.00 h. i el 14 d'agost des de les 20:30h. fins a la 1.00 h. de la matinada, a la “Aula de la Natura” del Pantà.
 
L'activitat consta de :
 
Localització de ratapinyades amb detector d'ultrasons
Tallers per als xiquets amb aquests animals com a temàtica 
Construcció de refugis per a les ratapinyades 
Observació de la Perseidas o Llàgrimes de Sant Lorenzo
Caminata nocturna per la muntanya *Voladoret (dissabte 14)
 
 De la mà del fotògraf professional Jose Santamaria, de *Ullades *Naturals, es visualitzaren diapositives sobre la diversitat de l'entorn natural de la nostra zona, així com la pluja d'estreles, de mà de Guillermo Díaz i Juan Luis Morales, Astrònoms aficionats que ens comptaren una mica sobre les constel·lacions. 
 
 L'activitat requereix de calçat adequat per a caminar (especialment per al dissabte), Sopar “de sobaquillo”, llanterna i repel·lent per a mosquits.
 
Durant el desenvolupament de l'activitat s'establirà a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa COVID-19 referent a distàncies i aforament limitat.
 
 Per a reserves i inscripcions s'ha d'acudir a la Casa de la Joventut, trucar al telèfon 966810338 
 
 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 de Juliol de 2021