Joventut clausura el curs d'anglès 2020/21 amb certificació oficial PTE amb el lliurament de diplomes als aprovats

Un 98 % de les persones inscrites al curs, promogut i subvencionat per la Regidoria de Joventut, ha obtingut la certificació

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Amb el lliurament de diplomes a les persones que han superat l'examen final, la regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Aina Santamaria, ha clausurat el curs d'anglès amb certificació oficial PTE (Pearson Test of English) que s’ha impartit a la Casa de la Joventut de la Vila Joiosa durant el curs 2020/21.

 

El curs, que abasta els nivells A2, B1, B2 ,C1 i C2, estava dirigit a persones de més de 12 anys interessades a obtenir la certificació per al desenvolupament de la seua activitat acadèmica o laboral. El curs ha comptat amb un gran nombre d'estudiants que van aprendre l'idioma de manera eficaç i amena, el qual se centra en la comunicació i la comprensió de l'idioma tant en forma oral com escrita. El 98 % de l'alumnat ha aconseguit aprovar l'examen final.

 

Prèviament al lliurament de diplomes, l'edila de Joventut ha felicitat l'alumnat del curs la seua implicació i esforç per obtenir aquest aprovat, al mateix temps que els ha convidat a continuar formant-se per a una millor preparació amb vistes a la demanda acadèmica i laboral.

 

El curs ha sigut impartit a la Casa de la Joventut durant els mesos d'octubre a juny d’aquest any, i actualment es troba obert el període de matriculació per al pròxim curs 2021/22 fins al pròxim 30 de setembre. Aquest curs d'anglès està subvencionat per la Regidoria de Joventut de la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 23 de Setembre de 2021