Joventut organitza un curs per a obtindre el títol de monitor/a d'activitats de temps lliure educatiu i juvenil

El curs gratuït de 310 hores es durà a terme des del 19 de novembre al 21 de desembre en horari de 09.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres a la Casa de la Joventut

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat un curs per a obtindre el títol de monitor/a d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (MAT). Aquesta formació serà impartida per l'escola d'animació ABAST i atorgarà un títol de formació oficial acreditat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de la Generalitat Valenciana.

 

Aquest curs, adaptat a la normativa vigent, tindrà una duració de 310 hores i es durà a terme des del 19 de novembre al 21 de desembre, amb un horari de 09.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres, a la Casa de la Joventut.

 

Les places seran limitades, amb un màxim de 25 assistents i un mínim de 10, i el curs és gratuït i obert a tots els públics amb preferència d'accés a les persones empadronades a la Vila Joiosa.

 

Per a més informació i inscripcions contactar amb el telèfon 966 810 338 o consultar a la Casa de la Joventut de la Vila Joiosa (C/ Fray Posidonio Mayor, 30).

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 01 d’Octubre de 2021