L'Ajuntament de la Vila rep les obres del pont de l'antiga N-332 al seu pas pel riu Torres

Les obres han tingut una durada de 3 mesos i s'han centrat en la reparació de la part esquerra i els elements de suport del pont

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha signat aquest matí l'acta de recepció de les obres de reforma del pont de l'antiga N-332 al seu pas pel riu Torres.

 

La firma de la recepció de les obres ha tingut lloc en el mateix pont i hi ha assistit l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, l'edil d'Urbanisme i Cicle Integral de l'Aigua, Pedro Alemany, acompanyats de l'interventor de l'Ajuntament, tècnics municipals de la regidoria d'Urbanisme i representants de l'empresa concessionària de les obres

 

L'actuació feta sobre el pont del riu Torres s'ha centrat en la reparació de la part esquerra i en els elements de suport del pont que discorre per l'antiga carretera N-332 al seu pas pel municipi.

 

L'adjudicació del contracte d'obra va recaure en l'empresa ‘Josep Llorca Construcciones’ per 233.284 euros, els qui han executat les obres per a reparar el pont en un termini de tres mesos. L'actuació de reforma s'ha realitzat íntegrament sense necessitat de tancar el trànsit de vehicles al pont.

 

Finalitzen les obres del carrer Finlàndia

 

També aquest matí s'han rebut íntegrament les obres executades al carrer Finlàndia de la Vila Joiosa. Aquestes obres van quedar arracades de la seua recepció a falta d’un reconeixement previ abans de la signatura, després de la instal·lació de la senyalització vertical i la il·luminació en aquest carrer.

 

A més, l'actuació del carrer Finlàndia ha proveït d'una nova xarxa d'aigua potable, la millora i prolongació de la Xarxa de clavegueram, la pavimentació asfàltica del carrer i l'encintat de voreres, a més de l'acabament i de les connexions a serveis principals.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 01 d’Octubre de 2021