La Vila Joiosa programa una sèrie d'actes culturals per a commemorar el Nou d’Octubre

Teatres, concerts, cinema, un espectacle infantil i la tradicional celebració de l'acte institucional el Nou d'Octubre retran homenatge a la festivitat de tots els valencians i valencianes

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, mitjançant la seua Regidoria de Cultura, ha preparat una programació d'actes per a commemorar el Nou d'Octubre, dia de celebració en tota la Comunitat Valenciana amb la finalitat de recordar l'entrada del rei Jaume I a València l'any de 1234

 

En aquesta ocasió, durant tot el mes es desenvoluparà un ventall de diferents propostes culturals que van des del teatre, concerts, un espectacle infantil, cinema, així com la celebració del tradicional acte institucional dissabte que ve Nou d'octubre, on actuarà la Muixeranga d'Alacant i la Camerata Aitana.

 

El programa cultural donava principi divendres passat, dia 1 d'octubre, en el Saló Don Pedro la Barbera, on va tenir lloc l'actuació ‘Joanot’, d'Esclafit Teatre. Un monòleg teatralitzat per a públic adult on el cavaller valencià Joanot Martorell era interpretat per Joan Nave.

 

El dijous d'aquesta setmana, dia 7, a l'Auditori del Centre Social a les 19.00 hores, tindrà lloc la projecció de Fishbone, de Jaibo Films. Una pel·lícula rodada a l'illa de Tabarca on Jan és una xef espanyola que viu i treballa a Nova York i no sent cap mena d'inclinació per la seua terra. L'entrada val 2 € i es pot comprar a instanticket.es, a la taquilla del Teatre Auditori o una hora abans en el lloc de la projecció.

 

L'endemà, el divendres dia 8, el Teatre Auditori comptarà amb la presència d'Andreu Valor en Insurrecte, a les 20.00 hores. Andreu Valor és uns dels cantautors més prolífics i actius de l'actual escena musical valenciana. Arrelat a la terra, canta i s'expressa per a aportar una altra opció de vida, lluny del capitalisme i compromès amb la vida, amb la dignitat col·lectiva i amb la llibertat. Les entrades poden aconseguir-se a instanticket.es, a la taquilla del Teatre Auditori o una hora abans en el lloc de l'actuació.

 

El dissabte 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, a les 11.00 hores a l'Auditori de la Finca la Barbera, tindrà lloc l'acte institucional per a commemorar el dia de festivitat de tots els valencians i valencianes. Durant l'acte es podrà gaudir de la Muixeranga d'Alacant i de la Camerata Aitana. De vesprada, a les 19.00 hores, en l’església de l'Assumpció es tancarà el 7è Festival de Música Antiga La Vila de Joy amb l'actuació del grup Lucentum XVI.

 

Finalment, el divendres dia 15, a l'Auditori del Centre Social, Piu Piu, de la cia. Tutatis, escenificaran un espectacle per a xiquets i xiquetes de fins a 3 anys. Les invitacions poden aconseguir-se des del divendres 8 d'octubre a la taquilla del Teatre Auditori.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 04 d’Octubre de 2021