L'Ajuntament signa l'acta de replanteig de les obres imminents de l'avinguda Mariners de la Vila Joiosa

Les obres d'accessibilitat i pavimentació de l'avinguda començaran en un termini màxim de 10 dies i es preveu que finalitzen abans d'acabar l'any

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de l'Ajuntament de la Vila, Andreu Verdú, acompanyat del regidor d'Urbanisme, Pedro Alemany, i la direcció d'obra, han signat aquest matí l'acta de replanteig que determina l'inici del termini d'execució per a les obres d'accessibilitat i pavimentació de l'avinguda Mariners de la Vila Joiosa, en la Cala de la Vila. La signatura d'inici d'obra per les parts implicades ha tingut lloc en la mateixa avinguda Mariners, que començarà la seua remodelació en un termini no superior a 10 dies.

 

L'adjudicació de les obres va recaure en la mercantil Eiffage Infraestructuras SAU, que va obtenir una puntuació de 100 punts sobre 100 en el procés de licitació amb una oferta de 231.530,22 euros, que reduïa en 85.070,65 euros el pressupost base de licitació. Les obres compten amb un termini d'execució inferior a 61 dies, per la qual cosa es preveu que finalitzen abans d'acabar l'any.

 

L'objecte d'aquestes obres contempla la substitució del paviment asfàltic per la seua deterioració i l'adaptació dels recorreguts per als vianants a la normativa vigent en matèria d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. S'actuarà sobre una superfície de 21.870 m² corresponents a l'av. Mariners de la Vila (800 metres de longitud), des de rotonda d'accés en la part nord (intersecció amb av. Mestral) fins a la rotonda sud al costat de la platja i intersecció amb l’av. Marina Baixa.

 

Les tasques a executar per l'empresa concessionària consistiran principalment en les demolicions de voreres i vorades per a l'execució de nous passos per als vianants adaptats a la normativa d'accessibilitat, a més del reasfaltat de la calçada, que consisteix en el fresat del ferm asfàltic existent i l'execució d'una nova capa de rodolament de 4 cm de grossària de mescla bituminosa (asfalt). També s'executarà la millora de la senyalització tant horitzontal com vertical. Una actuació que “millorarà les condicions de trànsit en seguretat tant per als vianants com als vehicles”, assegurava l'alcalde de la Vila.

 

“Sens dubte, es tracta d'un dia molt esperat per als veïns i veïnes de la Cala de la Vila Joiosa” expressava Verdú, que ha destacat el treball del personal municipal fins a aquesta signatura, la qual simbolitza “el compromís de l'Administració local amb la comunitat de la Calai que dona resposta a una de les seues majors demandes”. Per part seua, l'edil d'Urbanisme, Pedro Alemany, ha expressat la seua satisfacció per l'inici de les obres, i assegura que “renovaran per complet la principal artèria de la Cala i li donaran un entorn més amable, mes segur i accessible per a tota la ciutadania”.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 14 d’Octubre de 2021