S'adjudiquen les obres per a renovar i ampliar els jocs infantils als parcs Censal, Tellerola i a la plaça Joan Fuster

Les obres previstes suposaran una important millora en l'oferta i qualitat de la zona de jocs dels parcs afectats

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha tret a licitació les obres de renovació i ampliació de jocs infantils als parcs Censal, Tellerola i la plaça Joan Fuster. Les obres previstes ascendeixen a un total de 92.041 euros, amb l’IVA inclòs. La signatura de l'acta per a l'inici de les obres es produirà dilluns que ve i el termini d'execució d’aquestes serà de dos mesos.

 

Les actuacions previstes contemplen la millora i adequació de les zones de jocs infantils als parcs assenyalats. Així, al parc Censal, actualment dividit clarament en tres zones de jocs diferenciades, es retiraran tots els elements, inclòs el paviment, i se substituiran per nous jocs amb temàtica de Moros i Cristians. La zona de jocs de la plaça Joan Fuster es dividirà en tres zones d'actuació, ja que es renovaran els molls existents, i s'ampliara en dues zones més, una de jocs infantils inclusius i una altra de jocs biosaludables, també inclusius. D'altra banda, també s'actuara en la zona de jocs del parc de la Tellerola, en al qual es renovarà la zona de joc mitjançant la instal·lació de jocs diferents als que es poden trobar ara.

 

L'empresa que ha obtingut una millor baremació en la Mesa de contractació ha sigut la mercantil Construcciones La Carrasca SL, que va superar a la resta d'empreses quant a l'oferta econòmica oferida; el termini de garantia oferit és de cinc anys i contempla en la seua oferta la millora que arreplegava el Plec de condicions.

 

El regidor delegat de Parcs i Jardins, Kiko Carreres, s'ha mostrat confiat a poder posar en funcionament les instal·lacions al més prompte possible i ha manifestat que l'objectiu és millorar els espais d'oci infantil i fer-los més atractius i segurs si cap. Al mateix temps, Carreres ha volgut assenyalar que els jocs que s'instal·laran al parc Censal pretenen donar un punt d'identitat local al parc, ja que portaran representats gràficament anagrames de les companyies festeres de la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 04 de Novembre de 2021