La regidoria de Parcs i Jardins du a terme la poda i el tractament de l'arbratge de les vies públiques

La campanya es prolongarà durant tot l'hivern

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Com ocorre anualment, la Regidoria de Parcs i Jardins ha iniciat la campanya anual de poda i tractament fitosanitari dels arbres que formen part del paisatge urbà del municipi. Per a aquestes tasques, l'empresa concessionària del servei de manteniment de Parcs i Jardins compta amb els mitjans materials i humans necessaris per a la poda, la recollida i el trasllat de les branques i material sobrant de la poda.

 

La campanya es produeix durant el període hivernal, com es troba regulat, i finalitzarà les tasques de poda el mes de març.

 

Durant el mes d'octubre, s'ha procedit a podar totes les moreres i, una vegada s'ha finalitzat, s'ha començat amb els ficus de l'avinguda del País Valencià. Una vegada es finalitze aquest vial, es continuarà cap al carrer Cervantes.

 

A les tasques de poda se li suma les actuacions fitosanitàries contra la Xylella fastidiosa i altres problemes que es duran a terme a les nits per a evitar molèsties una vegada es finalitzen les tasques de poda en cada vial.

 

Kiko Carreres ha comentat que “aquests treballs són fonamentals per a la conservació dels nostres arbres. Amb aquestes tasques es netegen les branques danyades, fet que facilita el creixement i la salut dels arbres i prevé la possible caiguda de branques”

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 04 de Novembre de 2021