El Consell Comarcal per la Igualtat Marina Baixa reafirma el seu compromís amb la igualtat i la seua repulsa a la violència masclista amb vistes al 25 de novembre.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Regidores d'Igualtat dels diferents ajuntaments de la comarca s'han reunit en la localitat de Polop per a reafirmar la importància del Consell per la Igualtat a l'hora de realitzar activitats de sensibilització ciutadana en matèria d'igualtat, així com de prevenció contra les violències masclistes.

 

Les representants polítiques dels municipis de Polop, Altea, l’Alfàs del Pi, Benidorm, Callosa, la Nucia, la Vila Joiosa i Finestrat han acordat reunir-se una vegada al mes per a traçar la línia de treball del Consell i organitzar activitats, fora de les ja establides el dia 25 de novembre i el dia 8 de març. D'aquesta manera, han mostrat el seu compromís amb la igualtat i especialment amb l'eradicació de la violència contra les dones.

 

Entre els acords aconseguits destaquen l'adhesió al manifest preparat per la Regidoria d'Igualtat de la Vila Joiosa el pròxim dia 25 de novembre, així com la incorporació d'una esmena comarcal en les mocions amb motiu del 25-N que aquestes regidores presenten en els seus respectius ajuntaments.

 

El Consell Comarcal per la Igualtat a la Marina Baixa visibilitza d'aquesta manera la seua unió en la condemna a la violència de gènere, per això el pròxim 25 de novembre en les places d'aquests ajuntaments es llegirà un únic manifest, preparat per l'Ajuntament de la Vila Joiosa, en homenatge a Zurita, l'última víctima de violència masclista de la comarca.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 05 de Novembre de 2021