La Regidoria d'Urbanisme supervisa la posada en marxa de les obres de l'avinguda dels Mariners de la Vila

Les obres milloraran l'accessibilitat, la pavimentació i la senyalística de l'avinguda dels Mariners en la Cala de la Vila

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El passat 14 d'octubre se signava l'acta de replanteig de les obres d'accessibilitat i pavimentació de l'avinguda Mariners de la Vila Joiosa. Ara, una vegada posades en marxa les obres, el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Pedro Alemany, ha estat supervisant l'inici d'aquestes.

 

La mercantil Eiffage Infraestructuras SAU, amb una oferta de 231.530,22 euros, va ser l'empresa adjudicatària del projecte que es preveu tinga un termini de finalització inferior a dos mesos, la qual cosa permetrà la seua recepció abans de finalitzar l'any. sempre que es complisquen els terminis d'execució.

 

Les actuacions que s'escometran en la principal via d'accés a la Cala de la Vila s'han iniciat amb la demolició de voreres i vorades per a procedir posteriorment a crear nous passos per als vianants adaptats a la normativa d'accessibilitat que faciliten la circulació de persones amb mobilitat reduïda. Posteriorment, es reasfaltarà i es millorarà la senyalística tant horitzontal com vertical.

 

Cal recordar que en aquestes obres s'actuarà sobre l'av. Mariners de la Vila (800 metres de longitud), des de la rotonda d'accés en la part nord (intersecció amb av. Mestral) fins a la rotonda sud al costat de la platja i intersecció amb l’av. Marina Baixa.

 

Pedro Alemany ha manifestat que “aquestes obres tan demandades pel veïnat seran una realitat de manera imminent, possibilitaran un millor accés al barri de la Cala i crearan un entorn més accessible i amable per al veïnat”.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 05 de Novembre de 2021