Obra Social La Caixa dona 3.000 euros a Creu Roja La Vila Joiosa

La donació anirà destinada a cobrir necessitats bàsiques dels usuaris de Creu Roja, sobretot en relació amb la pobresa energètica

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La fluida col·laboració existent entre l'Ajuntament i CaixaBank facilita la canalització d'accions com aquesta donació que ajuden a millorar directament la vida de molts ciutadans del nostre municipi que es troben en situació de vulnerabilitat.

 

A l'acte de lliurament han assistit l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i la regidora de Benestar Social i Igualtat, Asun Lloret, en representació de l'Ajuntament. D’altra banda, la delegada de Creu Roja Espanyola de la Vila Joiosa, Maite Berenguer, al costat d'altres membres de Creu Roja acudien a l'acte en què Juan Mayor, responsable de Fundació La Caixa Marina Baixa i Marina Alta, i el director de la sucursal de CaixaBank de la Vila Joiosa, Paulino Aragonés, feien lliurament de la donació.

 

La regidora de Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Asun Lloret, agraeix el gest de l'Obra Social de La Caixa que potencia l'activitat de l'Ajuntament atenent les demandes socials i cobrint les necessitats de col·lectius amb menys recursos, en col·laboració amb Creu Roja.

 

Per part seua, l'alcalde, Andreu Verdú, s'ha mostrat molt agraït per aquesta donació i ha assenyalat que les nombroses accions socials que CaixaBank realitza a la nostra ciutat a través de la seua Obra Social confirmen el fort compromís que l'entitat té amb el nostre municipi.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 05 de Novembre de 2021