Gran èxit de participació en la iniciativa ‘Arbre per Naixement’

Un centenar de famílies es van donar cita per a plantar els arbres dels nous vilers i vileres nascuts en 2019

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Ahir diumenge es complia amb la iniciativa implantada des de 2017 per la Regidoria de Medi Ambient, en la qual es procedeix a plantar un arbre per cada xiquet o xiqueta nascut/uda en el municipi durant l'últim any.

 

En aquesta ocasió, i per motiu de la pandèmia que va trastocar tots els plans previstos, es complia amb els nascuts durant 2019. La Regidoria de Medi Ambient espera que el pròxim 28 de novembre es planten els arbres dels nascuts en 2020 que ja s'hi hagen inscrit.

 

Davant l'èxit de participació d'aquesta iniciativa, s'ha hagut d'habilitar nous espais per a la plantació, tasca de la qual es va encarregar l'empresa Actua, concessionària del manteniment de Parcs i Jardins, que també cedia la cuba per al reg dels nous arbres plantats. Al mateix temps, el sistema de reg per a assegurar l'èxit de la plantació també serà instal·lat per l'empresa. Quant a les espècies utilitzades per a la plantació, es van plantar en aquesta ocasió un centenar de pi blanc, xiprers de Cartagena i Tamarix.

 

En una jornada lúdica i de contacte amb la natura, van ser diversos els membres del consistori que van acompanyar les famílies en aquest emotiu acte d'un important caràcter mediambiental. Així, al costat de l'alcalde, Andreu Verdú, va estar el regidor de Medi Ambient, José Carlos Gil, que van fer lliurament d'una placa commemorativa a cadascun dels nascuts participants.

 

El regidor de Medi Ambient, José Carlos Gil, va voler destacar la seua satisfacció pel gran acolliment que aquesta iniciativa té entre els vilers i vileres any rere any.

 

Per part seua, l'alcalde, Andreu Verdú, va destacar la gran rellevància que activitats d'aquest tipus tenen a l'hora de conscienciar les noves generacions sobre la importància de la cura del Medi Ambient.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 de Novembre de 2021