La Regidoria de Parcs i Jardins instal•larà càmeres de vigilància al parc del riu Amadòrio

La mesura s'adoptarà en les pròximes setmanes dins del Pla d'actuació integral que s'està duent a terme al parc

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El Departament de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha informat que es procedirà a la instal·lació de tres càmeres mòbils de vigilància en la zona del parc del riu Amadòrio. Amb aquesta mesura es pretén dissuadir de realitzar actes de vandalisme al parc ja que s'ha comprovat en altres zones del municipi que la instal·lació d'aquests dispositius comporta una disminució d'actes vandàlics.

 

La instal·lació d'aquestes cambres s'emmarca dins dels treballs de millora integral i manteniment que s'estan realitzant al parc. Actualment, s'està treballant en la zona 1 d'aquest, situada entre els ponts del ferrocarril i de la carretera i amb posterioritat s'escometran els treballs en les altres zones. L'actuació prevista contempla, a més de la instal·lació de tres càmeres mòbils al parc, el canvi del reg per degoteig, la plantació de més de mil plantes aromàtiques, així com el repintat de bancs, fanals i jocs infantils.

 

Kiko Carreres, regidor de Parcs i Jardins, ha explicat que es continua amb el Pla d'actuacions en els diferents parcs del municipi i, pel que fa a la instal·lació de les càmeres de vigilància, ha assenyalat que es pretén continuar en aquesta línia sempre que siga factible ja que està demostrada l'eficàcia dissuasiva d'aquestes mesures.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 11 de Novembre de 2021