La Biblioteca Pública Municipal Cristóbal Zaragoza amplia el seu catàleg amb més de 80 nous llibres de temàtica LGTBI i diversitat sexual

Els llibres facilitats per la Regidoria de Serveis Socials i Igualtat ja estan disponibles per al seu préstec a qualsevol persona que estiga interessada en la seua lectura

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Divendres passat, dia 19 de novembre, la Biblioteca Pública Municipal Cristóbal Zaragoza de la Vila Joiosa va ampliar el seu catàleg de llibres amb una compilació d'exemplars de temàtica LGTBI i diversitat sexual, fruit de la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials i Igualtat i l'associació vilera Vila-diversitat.

 

En total es van donar 88 llibres que tracten diversos temes relatius al col·lectiu LGTBI i a la diversitat sexual, perquè tota la població del municipi puga tenir accés a aquesta mena de continguts de manera lliure i gratuïta. El lliurament d'aquests llibres a la Biblioteca Pública Municipal Cristóbal Zaragoza de la Vila Joiosa va ser duta a terme per l'edila de l'àrea de Serveis Socials i Igualtat, Asun Lloret, i Josep Castiñeira, com a representant del col·lectiu “Vila-diversitat”.

 

L'edila de Serveis Socials i Igualtat va mostrar el seu “agraïment i satisfacció per aquesta iniciativa conjunta entre els departaments de l'Ajuntament i l'associació vilera Vila-diversitat, en favor del lliure accés a la informació i divulgació dels drets de les persones LGTBI”. L'aportació d'aquests exemplars per part de l'Ajuntament ve subvencionada per la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, a través del Contracte Programa.

 

Els llibres ja estan disponibles per al seu préstec a la Biblioteca Pública Municipal Cristóbal Zaragoza a qualsevol persona que estiga interessada en la seua lectura.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 de Novembre de 2021