L'Ajuntament de la Vila aborda una reunió d'Edificant com a pas previ a la delegació de competències dels col•legis Poble Nou, Torreta i l'IES Malladeta

Després d'acceptar-se per Conselleria la sol•licitud d'actuacions presentada per l'Ajuntament en 2018, el consistori ultima la presentació de les memòries valorades que li faciliten la delegació de competències

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa està treballant per a materialitzar les necessitats d'actuació sobre els centres educatius de la Vila Joiosa que l'Ajuntament de la Vila, a través de la Regidoria d'Educació, va presentar a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat per a la seua acceptació en el Pla Edificant, amb vista a veure millorades les instal·lacions d'aquests centres educatius en els pròxims anys.

 

Atès aquest propòsit, aquest matí s'han donat cita en les dependències del consistori el regidor d'Educació, Xente Sebastià, al costat del cap de Servei d'Urbanisme i Infraestructures de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Alberto Aguilera, i els responsables municipals dels centres d'educació CEIP Poble Nou, CEIP María Francisca Ruiz Miquel (La Torreta) i IES Malladeta, ja acceptats per Conselleria en el Pla Edificant; i del CEIP L'Ermita, encara pendent d'acceptació.

 

Els treballs del consistori ara se centren a actualitzar les memòries valorades d'aquests 3 centres que ja es van redactar en el seu moment, de manera que la seua presentació facilite la delegació de competències des de Conselleria i es tinga en compte l'actualització dels preus dels materials deguts a l'alça d’aquests segons l'ordre de la Conselleria de l'1 d'octubre. El següent pas, una vegada lliurades aquestes memòries, serà la delegació formal de Conselleria de les intervencions en els centres educatius, l'acceptació dels quals haurà de ser ratificada en sessió plenària.

 

El Pla Edificant de la Generalitat subvenciona amb més de 20 milions d'euros diverses actuacions de condicionament i millora d'infraestructures educatives a la Vila Joiosa, de les quals ja han conclòs els treballs del CPEE Secanet, i actualment es troben en procés els treballs del CEIP Hispanitat, CEIP Mare Nostrum i la construcció del nou col·legi Dr. Esquerdo. El Pla Edificant també inclou les futures obres de l'IES Marcos Zaragoza.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 23 de Novembre de 2021