L'Ajuntament de la Vila renova la gespa del camp de Futbol 7 de la Ciutat Esportiva José Lloret Pérez ‘Calsita’

La intervenció ha atorgat una gespa de més altura i més qualitat al camp de joc que compta també amb un renovat sistema de reg emergent

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha finalitzat la renovació de la gespa artificial i millora del sistema de reg del camp de futbol 7 municipal de la Ciutat Esportiva José Lloret Pérez ‘Calsita’. L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú i el regidor d'Esports, José Ramón Uclés, han comprovat el nou estat del terreny en una visita conjunta amb representants de l'empresa encarregada dels treballs.

 

Tal com ha explicat el regidor d'Esports, José Ramón Uclés, l'actuació per a substituir el tapís de gespa artificial del camp de futbol 7 en el complex esportiu municipal, ha sigut “molt demandada i esperada pels clubs de futbol i categories base de la localitat”, donat el desgast que patia la gespa.

 

La intervenció, acordada per l'Ajuntament amb l'empresa encarrega de la instal·lació original, ha atorgat un renovat aspecte al terreny de joc amb la instal·lació d'una gespa de més altura i qualitat, perquè el camp de futbol estiga en les millors condicions possibles per a la pràctica de l'esport.

 

La millora del camp de Futbol 7 de la Ciutat Esportiva José Lloret Pérez ‘Calsita’ també ha suposat la substitució de drenants i el canvi del sistema de reg dels dispositius disposats en el terreny de joc per un nou un sistema de reg emergent, que permetrà que la gespa estiga en condicions òptimes per al desenvolupament d'entrenaments i partits dels clubs locals.

 

“Hem atés aquesta demanda que ens han transmés els clubs esportius i hem renovat aquest camp de futbol amb una gespa de més qualitat a la disposició dels nostres clubs i categories base de la Vila”, diu l'alcalde, Andreu Verdú. “En breu substituirem també la gespa de l'Estadi Municipal ‘Nou Pla’”, continua el primer edil, “una intervenció molt necessària que retornarà les millors condicions a les instal·lacions i al terreny de joc per a la pràctica de l'esport rei, i que preservarà la seguretat dels nostres esportistes davant possible lesions”, conclou Verdú.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 de Gener de 2022