VISITA DELS JOOPERS A VILA MUSEU I LA CASA MUSEU DE LA BARBERA DELS ARAGONÉS

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Els xics i xiques que conformen el programa del JOVE OPORTUNITAT a la Vila Joiosa han visitat l'exposició de festes de Moros i Cristians de La Vila Joiosa i la Casa Museu de la Barbera dels Aragonés.

El títol de l'exposició que han visitat els JOOPERS a Vila Museu, és un homenatge al programa de ràdio d'Onda Cero Marina Baixa amb el mateix nom i que celebra així el 30 aniversari de la seua emissió.
En aquesta exposició no sols han trobat els fonaments històrics de les festes sinó també com són en l'actualitat i com es viuen a través de la música, les companyies, la gastronomia, les casernes…

També han visitat la Casa Museu la Barbera  dels Aragonés (s. XVI-XIX), amb una interessant col·lecció d'objectes mobles d'època romàntica perfectament contextualitzats en els espais originals de la casa, entre la qual destaca la indumentària de finals del s. XVIII al començament del s. XX.

Aquest programa està dissenyat i organitzat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i finançat pel Fons Social Europeu que al costat dels ajuntaments col·laboradors, com l'Ajuntament de la Vila Joiosa a través de la seua regidoria de Joventut fomenten aquest tipus d'activitats per a guiar i orientar als nostres joves cap a un futur laboral estable que els permeta ser independents i els permeta formar part de la població activa. Paraules de l'Aina Santamaría regidor de Joventut, la qual mostrat el seu content pel bon funcionament del programa.

Auxiliares de conversación de Fondos Sociales Europeos (FSE) |  Plurilingüismo - Delegación Territorial de Educación y Deporte en HuelvaIdentidad - IVAJ - Generalitat Valenciana

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 21 d’Abril de 2022