El barri de l'Ermita de la Vila Joiosa celebra aquest cap de setmana les festes de Sant Isidre

Durant el cap de setmana del 14 i 15 de maig, veïns i veïnes de l'Ermita i visitants gaudiran de diverses activitats entre les quals es troba la tradicional romeria de Sant Isidre

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El barri de l'Ermita de la Vila Joiosa es prepara per a tornar a celebrar les festes de Sant Isidre. Durant el cap de setmana del 14 i 15 de maig, veïns, veïnes i visitants gaudiran de diverses activitats, organitzades per l'Ajuntament i la ‘Penya El Burro’, entre les quals es troba la tradicional romeria, dedicada a aquesta festivitat.

 

El programa d'actes començarà dissabte que ve 14 de maig amb la 8a Exhibició de ‘Tir i Arrossegament’. Des de les 8.00 i fins a les 10.00 hores es pesaran el tir dels animals, amb una exhibició durant tota la jornada de dissabte que començarà una vegada acabat el pesatge.

 

La programació contínua el diumenge 19 a les 9.00 hores amb la Despertà, per a celebrar a les 11.00 hores la Santa Missa en honor de Sant Isidre Llaurador. Com a colofó final a les festes, a les 12.00 hores començarà la ‘Romeria de Sant Isidre’ per l'Ermita i el barri de Sant Isidre, on José Moreno realitzarà el seu espectacle “El baile de los caballos”.

 

“Tornem a celebrar les festes de barri a la Vila amb la festivitat de Sant Isidre. Un moment molt esperat per al veïnat de l'Ermita que reprèn la commemoració d'aquesta festivitat en honor de Sant Isidre i els llauradors amb la celebració de la tradicional Romeria i altres activitats. Convidem tothom al peruè es passen aquest cap de setmana per l'Ermita a gaudir d'aquesta festa popular”, conclou la regidora de Festes de la Vila Joiosa, Marta Sellés.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 11 de Maig de 2022