L'Ajuntament i el Club de Caça i Tir organitzen la IX Neteja Mediambiental de Muntanyes 'Nazario Sellés Beneyto'

La jornada voluntària de neteja de la muntanya tindrà lloc diumenge que ve 22 de maig a partir de les 9.00 hores en l'antic camp de tir de la partida la Moratella

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la seua Regidoria de Medi Ambient, juntament amb Club de Caça i Tir La Vila, ha organitzat la “IX Neteja Mediambiental de Muntanyes 'Nazario Sellés Beneyto”. Aquesta iniciativa dels membres del club està oberta a persones voluntàries que vulguen col·laborar en la neteja mediambiental de la Moratella durant tot un matí.

 

La neteja compta amb la col·laboració del Club Esportiu Sendes i Muntanyes i Club BTT Cantal. Com en edicions anteriors, s'espera una gran afluència de persones per a realitzar aquesta acció que per novena vegada es realitza pel gran èxit de les edicions passades.

 

Totes les persones que vulguen participar hauran d'acudir a les 9 del matí a l'antic camp de tir, en la partida la Moratella, des d'on es partirà a realitzar aquesta activitat que comptarà també amb un esmorzar i refrescos per als participants.

 

Segons afirma el regidor de Medi Ambient, José Carlos Gil, "estem molt contents de reprendre aquesta iniciativa, principalment perquè fem que aquesta zona del nostre entorn estiga més neta; i també per la gran acceptació i participació amb la qual se sol comptar aquesta jornada de voluntariat".

 

L'edil fa una crida a totes aquelles persones que vulguen col·laborar al fet que s'animen a ser partícips d'aquesta jornada i recorda els qui visiten la muntanya o altres zones rurals “que siguen respectuosos amb el medi ambient” i que mai deixen brossa, ja que “les restes no naturals, a més de contaminar l'entorn, poden ser perjudicials la per a la fauna i flora de l'entorn, fins i tot podent arribar a provocar incendis”, conclou Gil.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Maig de 2022