El parc de la Tellerola llueix una imatge nova després de concloure els treballs de l'Ajuntament per a la seua renovació integral

La finalització de les actuacions enfocades al recondicionament i millora de la senda, zones verdes i àrees d'esplai han renovat l'aspecte del parc d'aquest barri de la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través dels departaments de Parcs i Jardins i Serveis Tècnics, han finalitzat els treballs de recondicionament i millora del parc de la Tellerola.

 

Les tasques per a la renovació integral del parc de la Tellerola de la Vila Joiosa han enfocat els seus esforços en el condicionament de la senda amb la instal·lació d'una nova balustrada de fusta, l'anivellament del terreny en alguns punts del camí que presentaven sots i la creació de desguassos que eviten l'estancament d'aigua en el recorregut a causa de les pluges. També s'ha treballat en la remodelació dels accessos a la zona verda des del passeig per a fer-los més inclusius, s'ha alçat un muret de delimitació del passeig amb les zones de gespa del parc, s'ha construït un parc caní per a l'esbarjo dels animals de companyia del veïnatge de la zona i s'ha restaurat i instal·lat nou mobiliari de joc en la zona d'esbarjo infantil del parc municipal i màquines d'exercici saludables en la zona de berenador.

 

Quant als treballs de jardineria, els operaris municipals han dut a terme la revisió de tota la vegetació del parc per al seu sanejament i la plantació de nous elements florals de jardineria i arbratge. Un altre dels treballs realitzats ha sigut la reinstal·lació integral del sistema de reg del parc, que ha substituït la canalitzacions, els aspersors, els difusors i les vàlvules per a oferir un reg més eficient de les zones verdes, que permeta al seu torn economitzar de millor manera l'aigua emprada per al reg. A aquests treballs se li sumen les millores estètiques d'elements d'ornamentació en les zones enjardinades, que permeten donar-li un aspecte renovat a aquesta zona urbana d'esplai de la Tellerola.

 

“Des de l'Ajuntament estem molt satisfets amb el resultat d'aquestes obres. Unes obres molt demandades pel veïnat de la zona i que hui ja són una realitat. Han sigut uns mesos de molta faena, però el personal municipal i l'empresa concessionària d'algun dels treballs realitzats al parc ha aconseguit retornar tota la seua esplendor a aquest parc i millorar-lo per a fer-lo més inclusiu per a totes les persones que diàriament el freqüenten”, ha conclòs l'edil de Parcs i Jardins i Serveis Tècnics de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Kiko Carreres.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 de Juny de 2022