La Regidoria d'Educació distribueix material didàctic relacionat amb l'exposició ‘Els altres veïns’ entre els centres educatius de primària de la Vila Joiosa

Les fitxes de treball distribuïdes als centres busquen facilitar la comprensió de l'exposició a l'alumnat i que la seua visita es convertisca en una activitat didàctica que els ajude a conéixer la flora i fauna de la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, àrea que dirigeix l'edil Xente Sebastià, ha distribuït material didàctic entre els centres educatius de primària del municipi relacionat amb l'exposició fotogràfica “Els altres veïns”, elaborada pels germans Santamaria i el consistori viler.

 

Les fitxes de treball estan dirigides a l'alumnat dels centres a fi de facilitar la comprensió de l'exposició i que la seua visita es convertisca en una activitat didàctica que els ajude a conéixer la flora i fauna de la Vila Joiosa. El material distribuït està compost de diferents fulles que, de manera clara i senzilla, permeten interactuar l'alumnat amb els panells que componen l'exposició fotogràfica a l'aire lliure.

 

“A través de la ludificació de l'aprenentatge, com si d'uns passatemps es tractara, l'alumnat que visita l'exposició aprén a llegir i interpretar els noms de les espècies que habiten en el nostre entorn, així com la seua ubicació, alimentació i altres curiositats aportades pels autors de la mostra”, explica l'edil viler d'Educació, Xente Sebastià, que assegura que “per l'exposició ja han passat, des de l'inici d'aquesta activitat, més d'un centenar de xiquets i xiquetes de primària, i s'espera que encara en siguen més”.

 

L'exposició “Els altres veïns”, obra d'Ullades Naturals i l'Ajuntament de la Vila Joiosa, està composta de 17 fotografies a gran format acompanyades de més informació sobre l'entorn mediambiental de la Vila Joiosa. La mostra continuarà exposada durant les pròximes setmanes en els exteriors del xalet Centella per als qui desitgen visitar-la.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 09 de Juny de 2022