La Vila Joiosa celebrarà el Dia de l'Esport

El municipi es prepara per a celebrar el pròxim 4 de setembre el Dia de l'Esport en el pavelló Maisa Lloret

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Esports, amb el patrocini de la Diputació d'Alacant, organitzarà el Dia de l'Esport com a activitat per a la promoció i acostament de totes les disciplines esportives que s'ofereixen en el municipi en el programa municipal d'esports i a través dels diferents clubs esportius de la Vila Joiosa.

 

El Dia de l'Esport se celebrarà a partir de les 10.30 h del diumenge, 4 de setembre, en les instal·lacions del Pavelló Maisa Lloret i consistirà en una jornada de convivència entre clubs, esportistes, afeccionats i públic en la qual l'Esport serà el centre d'atenció.

 

Tots els assistents rebran una samarreta commemorativa, aigua i fruita i per a participar de les activitats s'ha de realitzar la inscripció prèvia en el formulari https://forms.gle/M35G84GqBUvmq6MbA abans del dia 29 d'agost.

 

Per a finalitzar la jornada, es realitzarà una degustació de paella i refrescos que posarà el colofó a la jornada de convivència entre clubs, esportistes i assistents.

 

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, ha destacat que “aquest tipus d'iniciatives són importants per a donar a conèixer de primera mà l'oferta esportiva del municipi, així com per a acostar els clubs i esportistes de la Vila Joiosa al gran públic”.

 

Per part seua, l'alcalde, Andreu Verdú, ha volgut animar a tots a participar d'aquesta jornada de convivència alhora que ha volgut agrair els clubs la seua col·laboració.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 09 d’Agost de 2022