La Regidoria de Medi Ambient i Benestar Animal rep fons per a control de plagues i esterilització de gats

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha rebut per setè any consecutiu fons de la Diputació d'Alacant destinats a sufragar les despeses del tractament de control de dípters en municipis de la província d'Alacant, així com per al tractament d'esterilització de colònies urbanes de gats sense propietaris.

 

L'anualitat corresponent a la Vila Joiosa per a la campanya de control de plagues ascendeix aquest exercici a 5.890,94 euros. Aquestes ajudes permeten sufragar parcialment les despeses derivades de la gestió de plagues en el municipi i representen aproximadament el 40 % de la despesa que inverteix l'empresa concessionària encarregada de fumigar i combatre les plagues en el municipi.

 

Per part seua, l'Ajuntament segueix amb les campanyes empreses durant els últims anys orientades al tractament d'esterilització de colònies urbanes de gats sense propietaris. Enguany, juntament amb els fons destinats pel mateix ajuntament, es percebran 3.711,13 euros provinents de la Diputació d'Alacant per a aquest propòsit.

 

El regidor de Medi Ambient i Benestar Animal, José Carlos Gil, s'ha mostrat satisfet de poder donar continuïtat a aquestes dues campanyes que tan bons resultats estan tenint en els últims anys.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 d’Agost de 2022