La Vila Joiosa instal•larà dos nous parcs de cal•listènia

Amb aquestes actuacions es pretén donar resposta a la demanda creixent de parcs, jardins i places en els quals es puga practicar esport.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa està a l'espera de rebre confirmació sobre el finançament per a dur a terme el projecte per a la instal·lació de dos parcs destinats a la pràctica de cal·listènia al carrer ciutat de Requena i al parc de l'av. Rosa dels Vents de la Cala..

 

Tots dos parcs estaran formats per una sèrie d'elements habituals en aquesta mena d'instal·lacions, com ara barres a diferents altures, barres paral·leles, etc., que s'utilitzen per a realitzar gimnàstica esportiva a l'aire lliure. La cal·listènia ha guanyat gran popularitat i aporta una sèrie de beneficis a la ciutadania ja que desenvolupa un canvi en la conducta social i emocional dels joves, i incrementa l'oferta d'activitats lúdiques en el municipi, així com hàbits de vida saludables.

 

El termini d'execució de les obres està previst perquè siga de2 mesos a partir de la data de la signatura de l'acta de comprovació i replanteig i l’inici d'aquestes. El pressupost previst per a totes dues zones és de 48.096,85 euros, que s'han sol·licitat en la convocatòria d'ajudes per a la realització d'accions destinades a la promoció d'estils de vida saludables a través de la creació o rehabilitació d'entorns saludables en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència del Govern d'Espanya. En qualsevol cas, en cas de no poder disposar d'aquesta via de finançament, el regidor de Parcs i Jardins, Kiko Carreres, ha explicat que es buscarien altres alternatives per a l'execució del projecte

 

Carreres també ha afegit que en la zona que s'habilitarà al carrer ciutat de Requena s'aprofitaran les obres per a procedir a la millora i reparació de la tanca perimetral i canastres, la reposició dels elements esportius i dels projectors de llum de la pista de bàsquet que existeix integrada en aquest parc.

 

Per a finalitzar, el regidor ha volgut recordar que des de la Regidoria de Parcs i Jardins fa temps que s'estan duent a terme diferents actuacions perquè en tot el municipi existisquen espais enjardinats habilitats i en bon estat de conservació que siguen cada vegada més atractius, i saludables, al mateix temps que s'adapten a la demanda del veïnat de totes les edats.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 d’Agost de 2022