Tot a punt per celebrar el campionat internacional “La Vila International Rugby Cup” els dies 11 i 18 de novembre al camp municipal El Pantà

Les seleccions de rugbi dels Estats Units, el Canadà i el Brasil ja estan entrenant aquí i l'equip espanyol arribarà dijous a la Vila Joiosa.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
El millor rugbi internacional es cita aquests propers dos dissabtes al camp de rugbi El Pantà. Aquest dissabte arrenca “La Vila International Rugby Cup”, el campionat en què s'enfrontaran les seleccions de rugbi dels Estats Units, Canadà, Brasil i Espanya.
 
La Vila International Rugby Cup tindrà format de semifinals i es jugaran 4 partits en dos dissabtes. Aquest dissabte, 11 de novembre, s'enfrontaran els Estats Units i el Brasil a les 16 hores i Espanya contra el Canadà a les 20 hores. El proper dissabte, 18 de novembre, a les 16 hores, es jugarà el 3r i 4t lloc ia les 20 hores es jugarà el partit de la final del campionat.
 
Els equips dels Estats Units, el Canadà i el Brasil ja s'han desplaçat fins a la zona, mentre que la selecció espanyola arribarà a la Vila Joiosa dijous i s'allotjarà a l'Hotel Allon Mediterrània, a la platja centre. Totes les seleccions s'entrenaran al camp municipal El Pantà els divendres 10 i 17 de novembre. A més, l'equip espanyol s'entrenarà la setmana que ve, del dia 13 al 16 de novembre a porta oberta al camp municipal.
 
Les entrades estan a la venda a la web www.marcaentradas.com i es poden adquirir tant per a un dia com per als dos caps de setmana. Els quatre partits seran retransmesos en directe per Teledeporte, de Radio Televisión Española, i a través dels canals internacionals corresponents a cada selecció participant.
 
L'equip espanyol, conegut com Los Leones, ocupa el número 19 del rànquing, la selecció dels Estats Units, el número 18 i els equips de Canadà i Brasil, els llocs 23 i 26 de la classificació internacional. Aquesta competició funciona de prova per participar a la Copa del Món que es disputarà a Austràlia el 2027.
 
 
El regidor d'Esports, Peyo Lloret, explica que aquesta competició és un exemple d'esdeveniment esportiu internacional pel qual aposta l'Ajuntament per promoure la Vila Joiosa com a destinació de turisme esportiu. En aquest sentit, Lloret apunta que aquest campionat respon a l'estratègia establerta des del departament d'apostar per les disciplines de rugbi i esports del mar, des d'una perspectiva d'organització de grans esdeveniments que aconsegueixca una gran repercussió mediàtica en l'àmbit esportiu i internacional . "Durant 4 dies La Vila es convertirà en l´epicentre del rugbi al món, ja que es tracta d´una competició inèdita a Espanya i serà un èxit a nivell internacional".
 
El regidor d'Esports assegura que les instal·lacions esportives El Pantà estan a punt per acollir els milers d'assistents als partits i agraeix, a més, l'esforç i la col·laboració de les federacions internacional, espanyola i valenciana de rugbi, així com del Club de Rugbi La Vila. "Hem treballat dur aquests mesos per aconseguir que aquesta cita esportiva internacional se celebre a La Vila i organitzar tots els preparatius perquè les sessions es desenvolupen perfectament i el públic assistent gaudeixca d´un gran esdeveniment internacional".
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 de Novembre de 2023