L'Alcalde Marcos Zaragoza es reuneix amb el diputat provincial d'Innovació per iniciar una col·laboració amb què modernitzar els serveis electrònics municipals

La Diputació Provincial dAlacant ofereix als ajuntaments assessorament i eines tecnològiques que milloren i modernitzen els serveis de gestió i administració local.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
L'Alcalde Marcos Zaragoza s'ha reunit amb el diputat provincial d'Innovació i Gestió Documental, David Aracil, per iniciar una col·laboració en matèria d'aplicació de noves tecnologies a l'administració i la gestió municipal. El diputat provincial ha oferit a l'Alcalde que l'Ajuntament de la Vila Joiosa s'uneixca al Programa Modernitza que desenvolupa la Diputació d'Alacant per tal d'implantar eines tecnològiques que milloren l'administració electrònica de manera eficient. Aquestes eines s'apliquen a la gestió de tasques de gestió i administració electrònica com el servei d'emmagatzematge d'informació al núvol, software municipal, portals web, signatura digital i segell d'òrgans, així com acords per a llicències i gestió patrimonial.
 
L'alcalde li ha traslladat la seua plena disposició perquè l'Ajuntament de la Vila Joiosa sigui pilot en la implantació de tecnologies, alhora que el diputat provincial li ha oferit els mitjans de l'organisme provincial per executar un diagnòstic dels recursos municipals per tal de millorar i rendibilitzar les eines de l'Ajuntament, de manera que aquest es vaja adaptant als nous reptes que plantegen els serveis municipals del segle XXI.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 de Novembre de 2023