Presentació del llibre: Alternativas en la enseñanza de las Matemáticas en la Educación PrimariaEl dia de Sant Jordi és una festa que es celebra el 23 d’abril a Catalunya amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l’amor. En aquest cas, el Projecte Vilamàtiques us regala la presentació d’un llibre destinat a tots els mestres i professors de matemàtiques.

Per aquest últim trimestre escolar, el Projecte Vilamàtiques porta la presentació del llibre “Alternativas en la enseñanza de las Matemáticas en la Educación Primaria” que ens oferirà el Investigador Predoctoral de la Universitat d’Alacant Pere Ivars amb l’acompanyament dels coordinadors del llibre Ceneida Fernández, Professora Contractada Doctora de la Universitat d’Alacant i Salvador Llinares, Catedràtic de la mateixa universitat. Aquest llibre presenta alternatives a la ensenyança de les matemàtiques en l’Educació Primària. L’objectiu és que els mestres puguen aprendre a desenvolupar alternatives per a ensenyar matemàtiques que implique als xiquets i xiquetes en el seu aprenentatge amb l’objectiu de que arriben a ser matemàticament competents. Aquest llibre ha sigut inspirat per la idea de que aprendre a ensenyar matemàtiques és un procés al llarg de tota la vida professional però que comença durant la formació inicial.

En la presentació del llibre, que tindrà lloc el pròxim dimecres 20 d’abril a les 19 hores al Saló D. Pedro (la Barbera), també farem entrega dels premis del I Concurs de Contes Xifrats. Concurs en el que podia participar qualsevol persona interessada i que tractava de jugar amb les xifres i les lletres.

Notícia publicada el 11 d’Abril de 2016