17 de Maig de 2024

Obert el període d'inscripció perquè els menors gaudeixquen de les Escoles d'Estiu municipals a la Vila Joiosa

Les escoles són inclusives ja que disposen de professionals especialitzats en atencions adaptades a menors amb necessitats específiques o diversitat funcional i el seu alumnat pot optar a ajudes oferides per la regidoria de Serveis Socials i Igualtat.

Categoria: Esports, Educació, Serveis Socials i Igualtat.

17 de Maig de 2024

El complex residencial Solgarden celebra el Dia Nacional de Noruega

L'Alcalde Marcos Zaragoza i membres de la Corporació municipal han participat a l'acte de celebració acompanyats per l'Ambaixador de Noruega a Espanya, Nils Haugstveit.

Categoria: Atenció a Residents Europeus, Festes.

17 de Maig de 2024

Vilamuseu celebra hui el Dia Internacional dels Museus amb visites guiades als magatzems i laboratoris del museu

Demà Vilamuseu i la Casa Museu la Barbera dels Aragonès oferiran visites guiades gratuïtes

Categoria: Patrimoni Històric.

17 de Maig de 2024

La Vila Joiosa celebra el Dia Internacional contra la LGTBIFobia

L'Associació VilaDiversitat ha penjat una pancarta commemorativa a la façana del centre social Llar del Pensionista i els centres educatius han organitzat activitats per promoure la inclusió social del col·lectiu LGTBI.

Categoria: Igualtat.

17 de Maig de 2024

Les famílies vileres ja poden sol·licitar l'ajuda municipal per subvencionar les despeses dels centres d'educació dels menors de fins a 2 anys

L'Ajuntament de la Vila Joiosa destina 50.000 euros per sufragar les despeses dels centres educatius, les famílies dels quals, amb fills fins a 2 anys matriculats el curs 2023-2024, podran sol·licitar l'ajuda fins al 7 de juny.

Categoria: Educació.

16 de Maig de 2024

Una vintena de joves finalitzen el curs de formació en zelador sanitari oferIt per la regidoria de Joventut

Aquest és un dels cursos que ofereix la regidoria de Joventut per facilitar la formació professional i l'accés a l'ocupació entre els joves del municipi.

Categoria: Sanitat.

16 de Maig de 2024

Les companyies Catalans i Beduïns protagonitzen la secció de la caserna a l'exposició “Música, Pólvora i Desembarc” de Vilamuseu

La Resolució de Capitania Marítima d'Alacant de l'any 2012, per la qual s'aprova el Reglament que regula les condicions marítimes que permeten la celebració del Desembarcament, l'acte central de les festes de Moros i Cristians, ocupa la vitrina de documents.

Categoria: Festes, Patrimoni Històric.

16 de Maig de 2024

El Ple aprova la creació d'una plaça d'Intendent de la Policia Local per tal d'ampliar la plantilla d'agents de seguretat ciutadana local

El Ple ha aprovat la modificació de la Relació de Llocs de Treball vigent per incloure una plaça més d'Intendent de la Policia Local, el lloc del qual es suma a la convocatòria de provisió en propietat de 5 places d'agents, aprovada per la Junta de Govern Local .

Categoria: Òrgans de Govern.

16 de Maig de 2024

Agents de la Policia Local i treballadors de l'Ajuntament de la Vila Joiosa participen en cursos de primers auxilis

Aquesta formació forma part del programa d'activitats que ha organitzat el personal sanitari del centre de salut l’Almàssera de Tonda per commemorar el Dia Internacional de la Infermeria.

Categoria: Sanitat.

15 de Maig de 2024

L'Ajuntament de la Vila Joiosa signa un conveni de col·laboració amb la Comunitat de Regants per promoure l'activitat agrícola del municipi

Amb aquest conveni, dotat de 25.000 euros anuals, es duran a terme iniciatives com la implantació del sistema del reg per degoteig a les hortes i la millora de la gestió dels recursos propis de l'entitat.

Categoria: Agricultura i Pesca.