12 d’Abril de 2024

Els veïns de la Vila Joiosa disposen d'un ecoparc mòbil gratuït tots els dimecres de l'any per dipositar-hi els residus i estris inservibles

És la primera vegada que la Vila Joiosa disposa d'aquest nou servei de recollida de residus que en facilita la retirada per part dels veïns i alternarà dues localitzacions: el recinte del mercat ambulant i la Cala.

Categoria: Escena Urbana.

11 d’Abril de 2024

L'equip de govern local presentarà al ple una segona modificació de 3'8 milions d'euros al pressupost de 2024

La reurbanització dels carrers del centre urbà, l'accés al port, la urbanització del Montiboli i del bulevard del polígon industrial El Torres, així com un pla d'asfaltat i les obres de rehabilitació de diverses escoles són algunes de les actuacions a què es destinarà esta ampliació pressupostària.

Categoria: Òrgans de Govern.

11 d’Abril de 2024

La vilera Ana Baldó presenta el llibre “La costura de les arts marítimes”, guardonat pel Museu Marítim de Barcelona

Aquesta publicació retrata la producció manufacturera espanyola del fil i les xarxes que, des de la Vila Joiosa, es proveïa a naus mercants i barques de pesca des de l'època ancestral fins als anys 60.

Categoria: Patrimoni Històric, Cultura.

10 d’Abril de 2024

La Fira del Llibre es celebrarà el proper 23 d'abril als jardins del xalet Centella

Els autors vilers i les llibreries del municipi exposaran les seues obres a aquesta fira, juntament amb altres activitats culturals, per celebrar el Dia del Llibre.

Categoria: Cultura.

09 d’Abril de 2024

Els col·legis públics de la Vila Joiosa organitzen una jornada de portes obertes per donar a conèixer les seues instal·lacions al futur alumne

Aquestes visites, adreçades als familiars dels futurs escolars, tenen l'objectiu de donar a conèixer les instal·lacions, els equips docents i els programes educatius de cada centre abans que s'inicie el període de matriculació.

Categoria: Educació.

09 d’Abril de 2024

La Fira d'Abril es celebra este cap de setmana a La Cala de la Vila Joiosa

Exhibició de cavalls, casetes i música per fer una de les festes més populars d'Andalusia.

Categoria: Òrgans de Govern, Festes.

08 d’Abril de 2024

La Vila Joiosa celebra el Dia Internacional del Poble Gitano amb diverses activitats el proper dissabte a la plaça del Castell

L'Alcalde Marcos Zaragoza ha participat hui a l'acte de lectura del manifest per part de l'associació de dones gitanes “Aprender a vivir” al centre social Llar del Pensionista.

Categoria: Igualtat.

08 d’Abril de 2024

Es reobri el trànsit rodat a la via d'accés des de la platja fins a l'avinguda del País Valencià, que havia estat tallat per les obres de rehabilitació del parc Censal

A partir de demà, 9 d'abril, el carrer Censal, que uneix l'avinguda del Port amb l'avinguda del País Valencià, tornarà a estar obert al trànsit de vehicles, per la qual cosa els accessos de vianants seran per la Costera La Mar i l'avinguda Varador .

Categoria: Escena Urbana, Mobilitat Urbana, Trànsit.

08 d’Abril de 2024

La Vila Joiosa celebra la festivitat de Sant Vicent Ferrer amb la processó dels combregats

En esta processó, es recorren els habitatges dels malalts a qui el rector els ofereix la comunió.

Categoria: Festes.

05 d’Abril de 2024

L'Ajuntament de la Vila Joiosa rep un altre oli de la col·lecció pictòrica de l'artista Mila Santonja

L'Alcalde Marcos Zaragoza ha rebut la filla de Francisca Nogueroles, la prominent protagonista del quadre de Mila Santonja col·locat al saló de plens de l'Ajuntament, i la filla de l'artista, en una emotiva trobada que serveix d'homenatge a les dones xarxeres de La Vila Joiosa.

Categoria: Cultura.