22 de Juny de 2024

Centenars de persones participen a la 5 edició de l'Orgull Joiós al parc de La Barbera

La cantant Maite Platanera ha estat la pregonera de la celebració de l'Orgull Joiós, amb l'acte de la qual es commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI a la Vila Joiosa.

Categoria: Igualtat.

21 de Juny de 2024

El projecte de recerca del restes Bou Ferrer és presentat en una trobada de la Unesco sobre la protecció del patrimoni subaquàtic

El director de Vilamuseu, Antonio Espinosa, ha explicat les pràctiques del projecte del restes romà Bou Ferrer i com s'aconsegueix que sigui accessible al públic davant d'experts i representants dels 26 estats membres d'Europa i Amèrica del Nord.

Categoria: Patrimoni Històric.

21 de Juny de 2024

L'Alcalde Marcos Zaragoza signa la cessió de la parcel·la del Gasparot a la Generalitat per a la construcció dels 33 habitatges socials

Més de 85 persones podran beneficiar-se d'aquests habitatges, gestionats en règim de lloguer assequible, l'actuació dels quals forma part del Pla Viu impulsat pel Consell.

Categoria: Vivenda.

20 de Juny de 2024

El Ple aprova sol·licitar a la Generalitat la sortida de la Vila Joiosa de l'àrea de prestació conjunta de taxis de la Marina Baixa

El Ple també ha donat llum verda per sol·licitar a la Universitat Miguel Hernández que la Vila Joiosa aculli les proves d'accés a la universitat el curs vinent i que es destinen 50.000 euros a l'estudiantat universitari en el pressupost del 2025.

Categoria: Òrgans de Govern.

19 de Juny de 2024

Vilamuseu presenta la programació especial infantil per a este estiu

Vilamuseu amplia el seu horari durant l'estiu i ofereix activitats específiques per al públic infantil com ara els tallers de Vilakids i cursos d'arqueologia.

Categoria: Museu la Barbera dels Aragones, Patrimoni Històric.

19 de Juny de 2024

Les famílies amb fills menors i rendes baixes poden sol·licitar una targeta moneder per adquirir productes de primera necessitat a supermercats

Aquesta prestació substitueix el lliurament físic d'aliments i forma part d'un Programa del Fons Social Europeu pel qual se li assignen més de 100.000 euros a l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

Categoria: Serveis Socials i Igualtat.

19 de Juny de 2024

La Vila Joiosa celebra la 5 edició de l'Orgull Joiós aquest divendres al parc de La Barbera

El col·lectiu Viladiversitat i la regidoria de Serveis Socials i Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa organitzen una festa de l'Orgull amb tallers, música, l'actuació de Cabra Fotuda i el pregó a càrrec de la cantant Maite Platanera.

Categoria: Igualtat.

18 de Juny de 2024

S'inicien les obres per rehabilitar el tancament i tanca del xalet Centella

Aquest edifici públic, ubicat al carrer Colom i que acull l'Oficina de Turisme, respecta la seua arquitectura original centenària.

Categoria: Patrimoni Històric.

18 de Juny de 2024

Finalitzen les obres de construcció de la rotonda de l'avinguda President Adolfo Suárez

Aquesta rotonda permet un recorregut circulatori dels vehicles, per això millora la mobilitat i augmenta el nombre de places d'aparcament en aquest vial.

Categoria: Escena Urbana, Víes Públiques, Urbanisme i Infraestructures.

18 de Juny de 2024

S'inicien els treballs amb què es finalitzarà l'excavació arqueològica del jaciment de la vil·la romana a Barberes Sur

El mural del martinet picant un llangardaix en un fons de vegetació i ocells que es va trobar en aquest jaciment romà forma part de l'exposició “Tresors de la Vila” que allotja Vilamuseu.

Categoria: Òrgans de Govern, Patrimoni Històric.