La regidoria de Joventut participa a la trobada que organitza l'Institut Valencià de Joventut

El regidor de Joventut, Carlos Soler, ha convidat el director general de l'Institut Valencià de Joventut, Vicente Ripoll, a visitar la Vila Joiosa per donar-lo a conèixer els nous projectes en matèria de joventut.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
El regidor de Joventut, Carlos Soler, ha participat hui a la trobada de regidors i tècnics de Joventut de la Marina Baixa i la Marina Alta que ha organitzat l'Institut Valencià de Joventut, IVAJ, a Xàbia.
 
En esta cita, el director general de l´IVAJ, Vicente Ripoll, ha presentat les iniciatives que desenvolupa l´IVAJ i el servei d´informació juvenil Xarxa Jove.
 
Soler ha convidat Ripoll a visitar les instal·lacions de la Casa de la Joventut i el Punt de Trobada Jove de la Vila Joiosa, així com donar-li a conèixer els nous projectes que porta en marxa des de la regidoria de Joventut.
 
L'IVAJ coordina la política de joventut de la Comunitat Valenciana i promou programes de formació, participació ciutadana, concessió d'ajudes, organització de voluntariats i activitats d'oci, entre d'altres.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 de Febrer de 2024