Els aficionats a les videoconsoles tenen una cita a la jornada La Vila Game Party al Teatre Auditori

La competició, que organitza la regidoria de Joventut el divendres 1 de març, ofereix diverses activitats, entre les quals hi ha jocs de realitat virtual i amb simuladors.

Imagen que acompaña la notícia
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa organitza una tarda plena d'activitats i competicions per als apassionats dels videojocs al Teatre Auditori. Es tracta de La Vila Game Party, una jornada lúdica que vol fomentar l'oci alternatiu entre els joves.
 
La jornada tindrà lloc 1 de març, des de les 17.00 hores i fins a les 23.00 hores, i s'hi preveu que hi participin centenars de joves de la Marina Baixa.
 
A La Vila Game Party hi haurà diferents zones habilitades per als participants, de manera que podran escollir entre diverses modalitats de joc, com la zona gaming, la zona mobile, la zona simuladors i la zona VR, on competiran amb dispositius com ara pantalles 4k, consoles PS5 i Xbox Sèrie X.
 
El regidor de Joventut, Carlos Soler, explica que “els joves de totes les edats podran gaudir d'un extens programa d'activitats, com ara competicions amb realitat virtual, simuladors de conducció i els seus videojocs favorits com són FIFA 23, Fortnite, Just Dance , Clash Royale, Rocket League, Brawl Stars, Roblox, entre d'altres”.
 
Els joves interessats a participar a La Vila Game Party poden inscriure's de manera gratuïta a la web www.logrodesbloquejat.com, on, a més, trobaran tota la informació sobre les bases i les normes de les competicions tecnològiques.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 de Febrer de 2024