L'IES Marcos Zaragoza ofereix cursar mòduls solts dels cicles de Formació Professional a adults

Aquesta oferta parcial s'adreça a l'alumnat que no disposa de titulació per accedir a cicles formatius i inclou mòduls d'Electricitat i Electrònica, Administració i Informàtica.

Imagen que acompaña la notícia
L'institut d'educació secundària Marcos Zaragoza ofereix cursar mòduls solts dels cicles de Formació Professional que imparteix al centre educatiu. Aquests mòduls es dirigeixen a alumnat major d'edat, que no disposa d'una titulació oficial per poder accedir als cicles formatius, ja que, per aconseguir-ne l'accés, no cal presentar cap requisit acadèmic, de manera que es possibilita alhora , la futura obtenció del títol professional respectiu.
 
Els cursos formatius que s'ofereixen són “Infraestructures comunes de telecomunicació a habitatges i edificis”, del cicle de formació bàsica d'Electricitat i Electrònica, “Tractament informàtic de la informació” i “Tècnica comptable”, pertanyents al cicle de grau superior d'Administració, i Fonaments de Hardware i Llenguatges de marques i sistemes de gestió d'informació, del cicle d'Informàtica.
 
Ja està obert el termini de preinscripció i de matrícula al centre educatiu fins a l'1 de març. Les classes s'impartiran de l'11 de març al 21 de juny en horari de matí i vesprada.
?
 
 
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Febrer de 2024