L'equip mòbil per renovar el DNI estarà els dies 6 i 8 de març a la seu de la Policia Local de la Vila Joiosa

Les persones interessades a renovar el seu DNI poden sol·licitar la cita a la seu de la Policia Local oa través del telèfon 96 589 00 50 de 9 a 14 hores.

Imagen que acompaña la notícia
L'equip mòbil torna de la renovació del DNI a la Vila Joiosa. Les persones interessades poden sol·licitar, des d'avui, la cita prèvia per renovar el document nacional d'identitat a la seu de la Policia Local de la Vila Joiosa o trucant al telèfon 96 589 00 50 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.
 
El servei de renovació de DNI atendrà els veïns que hagin sol·licitat la cita prèvia els dies 6 i 8 de març a les instal·lacions de la Policia Local, Cespol, a l'avinguda Pianista Gonzalo Soriano. Un cop obtinguda la cita, el ciutadà haurà de personar-se el dia 6 de març a la Cespol, a l'hora esmentada, aportant el seu DNI, una foto actual (de menys de 6 mesos d'antiguitat) i els 12 euros corresponents a l'import de la taxa. El dia 6 de març, l'equip del servei mòbil de renovació del DNI arreplegarà la documentació de les persones que han sol·licitat la cita en horari de 9.30 a 11.30 hores i el dia 8, l'equip del servei mòbil lliurarà els nous documents renovats als interessats a la Cespol a partir de les 9.30 hores.
 
Aquest servei de renovació de DNI es repeteix cada tres mesos, aproximadament, a les instal·lacions de la Cespol per tal de garantir i facilitar aquest procediment administratiu als ciutadans de la Vila Joiosa. A més, es pot obtenir tota la informació necessària sobre la renovació del DNI a la web del Cos Nacional de Policia:
   https://www.dnie.es/PortalDNIe/PRF1_Cons02.action?pag=REF_420&id_menu=7

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Febrer de 2024