Residents i visitants gaudeixen d'una jornada plena de diversió per commemorar el Dia de la Mona a la Vila Joiosa

Desde l'Ajuntament de la Vila Joiosa es van organitzar diverses activitats infantils a l'aire lliure al parc la Barbera.

Imagen que acompaña la notícia
El tradicional Dia de la Mona va reunir ahir, dilluns de pasqua, al parc la Barbera als més petits del municipi, que van poder gaudir de diverses activitats per a tots els gustos i edats.
 
La jornada va començar al matí, el parc es va dividir en diverses zones de joc, on destacava l'activitat de tir amb arc, petits i grans van jugar per guanyar el seu contrincant. També es van fer sessions de jocs de taula i un taller creatiu on els participants van poder personalitzar ous de pasqua. Els nens més grans es van animar al combat suau, per demostrar la seva tàctica al joc.
 
Tot i això, la veritable emoció va arribar a la tarda amb el desafiant Escape Room “El laboratori del doctor Floreau”. La regidoria de Joventut va oferir aquesta experiència única per a aquells que buscaven un repte intel·lectual i una dosi de diversió. Els participants, dividits en equips d'entre 3 i 6 persones, es van enfrontar a una sèrie d'enigmes i endevinalles que van haver de resoldre en un temps limitat per aconseguir escapar-se amb èxit.
 
El regidor de Joventut, Carlos Soler, destaca la importància d'aquestes iniciatives per a la localitat “estem encantats d'oferir als ciutadans i visitants una celebració d'activitats per al Dia de la Mona, per tal d'enfortir el teixit social i mantenir l'esperit de col·laboració i diversió”.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 d’Abril de 2024