La Fira del Llibre es celebrarà el proper 23 d'abril als jardins del xalet Centella

Els autors vilers i les llibreries del municipi exposaran les seues obres a aquesta fira, juntament amb altres activitats culturals, per celebrar el Dia del Llibre.

Imagen que acompaña la notícia
La Vila Joiosa celebrarà el Dia Internacional del Llibre, el proper 23 d'abril, amb l'organització de la Fira del Llibre als jardins del xalet Centella. Juntament amb l'exposició i la venda de llibres i còmics, s'oferiran contacontes per als més menuts i s'impartiran tallers de manualitats i exhibicions de dibuix i pintura des de les 17.30 i fins a les 20.00 hores.
 
En aquesta ocasió, els escriptors vilers podran mostrar i vendre exemplars de les seues obres, a més que també les llibreries exposaran les seues propostes i novetats literàries. La regidora d'Educació i Cultura, Marisa Mingot, convida tots els autors i autores de la Vila Joiosa a participar en aquesta fira, ja que resulta molt interessant donar a conèixer les seues obres al públic viler, i explica que, per fer-ho, els escriptors locals deuen inscriure's a l'oficina de Turisme, al carrer Colón.
 
A més, l'alumnat dels cicles formatius de l'institut d'educació secundària La Malladeta impartiran tallers de manualitats i d'art floral adreçats a tots els públics, per tal que els assistents s'emporten un llibre i una rosa a casa, com mana la tradició de la celebració del dia de Sant Jordi.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 d’Abril de 2024